VI SVARAR SNABBAST GENOM EPOST/KONTAKTFORMULÄR.. KONTAKTA OSS IDAG!

OM OSS

Välkommen till oss på AutoHex AB

OM OSS

Vi är stolta över att vara experter på bilnycklar, bilelektronik och optimera fordonets prestanda. Vi strävar alltid för att använda den senaste teknologin och uppnå de bästa resultaten åt dig. Vår högkvalitativa service och enastående kundupplevelse är vad som särskiljer oss från resten. Du kan alltid lita på oss för att ta hand om ditt fordon på bästa möjliga sätt.
AutoHex har bred kompetens inom säkerhet med främst expertis inom bilnycklar, bilelektronik & optimering. Företagets kunder är förutom privatpersoner även bilfirmor, bilverkstäder, bärgare och försäkringsbolag. Vi har kunder från hela landet och hela europa! Vi finns även på Ebay för våra europeiska & svenska kunder!
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • KOSTNADSEFFEKTIVT
  • PROFFSIGT & SNABBT!
  • ENKELT, UTAN BEKYMMER!
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Stora rekommendationer

Vad våra kunder säger

Är du inte nöjd med det du läser här om oss? Kolla gärna våra omdömen och recensioner på Google & Facebook. Tänk på att företaget drivs av enbart mig, en person, Yasser Al-Ghawaleb. Tiden räcker inte till och jag kan dessvärre inte finnas för alla men lovar att alltid göra mitt yttersta och bästa att serva dig som nybliven kund!
Sedan 2019
Vi är ledande inom bil elektronikarbete.
Boka tid idag!
Vi försöker alltid hitta en lucka och snabbast tid för att fixa din bil!